Hyllat designhotell i Småland

Kosta Boda Art Hotel, Kosta, Småland

Art-rum

Art-rum

Konstnärligt hotell med elegant spa och restaurang, inkl. frukost, trerätters och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -34% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 14 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Konstnärligt designhotell i Kosta, med elegant spa och trendig restaurang, inklusive frukost, trerättersmiddag, spaentré och mer

  • Bo som i en konstutställning: Kosta Boda Art Hotel, en praktfull designpärla i lugna Kosta, ärar stadens välkända glasblåseri med färgglada installationer utplacerade på hotellet. Det här unika designhotellet är skapat och inrett av sju olika framstående formgivare och glaskonstnärer där allt konstglas är till salu.

  • En drinkupplevelse med det lilla extra i Glasbaren: Här har Kosta Bodas formgivare Kjell Engman skapat en miljö med glasfiskar som simmar i vatten, bordslampor designade som stora flaskor och glasstalaktiter som hänger från taket. Här kan du ta en drink i ett av Orrefors vackra kristallglas.

  • Ett spa i kreativaste anda: Hotellets designers nöjde sig inte med att ha de mest konstnärliga rummen på flera mils avstånd utan har dessutom förvandlat spaet till ett kreativt utrymme fyllt av blå mosaik, elegant ljussättning och en undervattensutställning av glaskonstverk på botten av inomhuspoolen. Det finns även en bastu, ett ångrum, ett gym och en behandlingsmeny.

Faciliteter

- Spa
- Gym
- Två restauranger
- Två barer
- Rumsservice

Hitta hit

Lessebo tågstation ligger cirka en kvarts bilfärd från hotellet. Kalmar flygplats är den närmaste, cirka en timmes färd bort.
Kosta Boda Art Hotel, Stora vägen 75, 360 52 Kosta, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor