Kroatiskt boutiquehotell för vinälskare

Vinotel Gospoja, Vrbnik, Kroatien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Vrbnik

Deluxe Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

Standard Sea Side-rum

Standard Sea Side-rum

Krk

Vrbnik

Krk

Krk

Modernt vinhotell på kroatiska Krk, inkl. frukost eller halvpension, vinprovning och spaförmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -44% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1,20 EUR per person och dag tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den xx augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Vinhotell med utsikt över klippor och hav, inklusive frukost eller halvpension, samt vinprovning,en liten flaska vin och wellnesskupong

Rum

Inredningen är supermodern och fräsch, och det genomgående designtemat är förstås vindruvor. Rummen är uppdelade i röda eller vita kategorier och taken är prydda med tryck med druvor på. Från ditt rum har du utsikt över havet. 

Faciliteter:

- Wi-Fi
- Platt-TV
- Värdeskåp
- Minibar
- Luftkonditionering
- Morgonrock och tofflor
- Hårtork
- Toalettartiklar

Mat


På hotellets restaurang kan du prova regionens specialiteter, tillagade på råvaror från området. Du kan även besöka pizzerian eller den trevliga tavernan, där du kan insupa den atmosfär som är så speciell för Kroatiens kustkrogar. När du bor på ett vinhotell får du förstås inte missa att boka in en vinprovning och smaka på de lokala vinerna.

Spa

Hotellets spa- och wellnessavdelning har allt du behöver för att kunna fylla på med ny energi. Det finns en inomhuspool med relaxavdelning, olika bastuvarianter och upplevelseduschar. Du kan också prova på vinoterapi, eller unna dig en klassisk massage eller ansiktsbehandling.

Läge

Klippor, hav och charmiga kalkstenhus välkomnar dig till den gamla staden Vrbnik, som ligger på ön Krk. Hotellet ligger på en höjd med utsikt över klippor och hav, och är en bra utgångspunkt för att utforska staden.
Frankopanska ul. 1, 51516, Vrbnik, Kroatien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor