1 erbjudande

Kryssning

Älskar du att spendera dina semesterdagar på havet med god mat och spännande upplevelser? Ta en titt på vilken kryssning som passar dig och som TravelBird har att erbjuda!
Se mer:
Erbjudanden
1 erbjudande
1 erbjudande
Filter Återställ

När du åker på kryssning är det bara att luta sig tillbaka och åka med på de sju haven och låta kryssningen ta dig till nya fantastiska platser på ett behagligt och stressfritt sätt.

Att åka på kryssningar är ett av de mest stillsamma och avkopplade sätt du kan ta dig runt för att upptäcka nya spännande platser runt om i världen. Glöm trånga bilar, biljetter, tilldelade platser eller torra smörgåsar på ett flyg. Här kan du njuta precis hela vägen från dörr till dörr, från stad till stad eller från strand till strand. Ta med hela familjen, kompisgänget eller åk själv för att njuta på havet och för att sedan stanna till och utforska nya platser och kulturer. Visst låter det toppen? Det tycker vi med. Tänk dig ett äventyr i stil med nutidens Titanic utan isberg. På en kryssning får du känna dig som en kung och samtidigt ha allt inom räckvidd - vad du än känner för att göra, äta eller dricka!

Boka en kryssning för en stressfri semester

På kryssningar finns det någonting att göra för alla åldrar och intressen.

Upptäck alla världens hörn på det flytande palatset och slås av havets magnifika utsikt och storhet från soluppgång till solnedgång. Inte undra på att kryssningar alltid har varit ett populärt alternativ för de som vill känna sig bekväma på semestern. Här finns det någonting för alla, och då menar vi verkligen alla. Vill du hänga vid poolen hela dag? Det går fint. Vill du kanske passa på att ta de där härliga träningspassen som känns så omotiverande hemma? Det går också bra! Låt endorfinerna flöda och passa på att utforska båtens utbud på mat och drinkar i stilla lugn och ro till solnedgången. Det är som att åka på ett flytande lyxhotell!

Bara en sådan sak att du går och lägger dig på en plats på jorden för att senare vakna upp på en helt på plats? Inte direkt som när du sätter dig i flygplatsstolen, utan här kommer du fram nyvaken och utvilad till en ny plats - som är redo att utforskas! Bara en enda resa med ett lyxfartyg kan få dig att känna dig som en världsvan resenär och du får fler platser och äventyr med dig hem i bagaget! Och det bästa av allt kanske - du behöver bara packa upp en gång - samtidigt som du reser till flera olika platser.

Flera olika typer av kryssningar

Romantik, barnsemester eller kompisgänget? Det finns kryssningar som passar alla!

Middag med tända ljus på öppet hav? Eller passa på att umgås hela familjen? Att åka båt ger dig flera olika alternativ, så beroende på sammanställningen av människor eller humör är det bara att välja och vraka. Har du alltid velat resa till Karibien? Vill du åka kryssning i Alaska? Kryssning i Medelhavet? Business-kryssning? Babymoon- eller honeymoon-kryssning? Vill du kanske spendera din julresa eller nyårsresa på en båt? Kryssning med barn? Låter en träningsresa på ett stort fartyg lockande? Gay-kryssning? Sista minuten-kryssning? En resa som endast äger rum på floder? Ja, du hör ju! Det finns massvis med olika typer att välja mellan. Chansen att du hittar din drömkryssning är alltså hyfsat stor!

Saker du kanske inte visste

Är möjligen Rederiet eller Titanic det du tänker på när någon säger kryssning?

Det du inte visste om kryssningar är att det finns mer än mat och solnedgångar att ta del av. Några galna saker du kan göra under din resa:

  • Spela golf med havet som din green
  • Bada i ett äventyrsbad
  • Låtsas vara en fallskärmshoppare för en dag och hoppa in i en simulator
  • Stjärnskådning
  • Bowling
  • Ta del av en klättervägg
  • Åka skridskor
Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter