Hotell med isbar i Paris

Kube Hotel Paris, Paris, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

L-rum

M-rum

M-rum

L-rum

M-rum

L-rum

Bo på fyrstjärnigt designhotell med en läcker isbar ett stenkast från Montmartre, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -36% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,88 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Parkering finns tillgänglig utan extra kostnad. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 14 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Innovativt designhotell med Paris enda isbar beläget i populära 18:e arrondissementet, inklusive frukost och Seine-kryssning

  • En innovativ design: Här har man hämtat inspiration från Skandinavien och genomgående teman för hotellet är ljus och kuber, med plexiglasväggar och nattduksbord intill svävande sängar, som inramas av LED-belysning och fluorescerande färger. Detta kompletteras med modern fotokonst på väggarna signerad lokala fotografer.

  • Känn dig som James Bond: Tillträde till det egna rummet sker via ett digitalt fingeravtryckssystem (!). Den coola inredningen lockar till skönt häng på hotellrummet där du bland annat kan spela TV-spel. Som ett eget gömställe i hjärtat av det 18:e arrondissementet.

  • En iskall drink: Hotellet stoltserar även med läckra The Ice Kube, Paris enda och mycket omtalade isbar som ändrar inredning varje år och bjuder på en unik upplevelse för alla sinnen. På den eleganta och superminimalistiska La Table du Kube serveras dagligen gastronomiska och hälsosamma franska läckerheter och här serveras även en god frukost.

Faciliteter

- Restaurang
- Isbar
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatsen når du på cirka 50 minuter med kollektivtrafiken.
1-5 Passage Ruelle, 75018 Paris, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor