Charmig tillflyktsort på Rivieran

La Bastide de Biot, Biot, Frankrike

Upp till -48% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Classic-rum

Classic-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Deluxerum

Deluxerum

Boutiquehotell i provensalsk stil med idylliskt läge nära Antibes, inkl. frukost, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -48% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,30 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 11 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Idylliskt och intimt boutiquehotell med pool i charmiga Biot på den franska Rivieran, inklusive frukost och mer

  • Sänk tempot och koppla av: Bastide de Biot är en fridfull oas där du garanterat kan vila ut och ladda batterierna - långt borta från vardagens stress och måsten. Här kan du ta stillsamma promenader i pittoreska Biot och lapa sol vid hotellets pool.

  • Prova provensalska godsaker: Börja morgonen med hotellets kontinentala frukostbuffé där du hittar olika sorters bröd, lokala syltar och honung. I den närliggande byn Biot hittar du flera restauranger och caféer.

  • Varva ner maximalt: Hotellets relaxavdelning erbjuder en bastu och ångbastu där du kan koppla av efter ett pass i det moderna gymmet. Den uppvärmda utomhuspoolen är öppen mellan april och oktober.

Faciliteter

- Uppvärmd utomhuspool (säsongsöppen)
- Frukostmatsal
- Bastu och ångbad
- Gym
- Rumsservice
- Wi-Fi

Hitta hit

La Bastide de Biot ligger 20 minuters körväg från flygplatsen Nice Cote d’Azur. Du kan ta tåget till den närbelägna Gare de Villeneuve-Loubet, som ligger sju minuters bilfärd från hotellet. 
625 Route de la Mer, 06410 Biot, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor