Lägenheter i hjärtat av Ho Chi Minh-staden

Sila Urban Living, Ho Chi Minh-staden, Vietnam

Upp till -58% Idag På utvalda erbjudanden.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Executive-studio

Executive-studio

Executive-studio

Executive-studio

Executive-studio

Elegant boende med pool, bastu och restaurang, nära sevärdheter och uteliv, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -58% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 29 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Stilrent lägenhetshotell med pool, bastu, yoga och restaurang på centralt läge i Ho Chi Minh-staden, inklusive frukost

  • Asiatiska smaker i den heldagsöppna restaurangen: Hotellets restaurang serverar asiatiska och västerländska specialiteter i en elegant och avspänd miljö. Köket har öppet hela dagen och till sent på kvällen, för lunch och middag.

  • Wellness för kropp och sinne: Hotellet har en stor utomhuspool på takterrassen, omgiven av bekväma solstolar. Dessutom kan du koppla av med bastu, ångbastu och yoga, eller träna i det moderna gymmet.

  • Komplett utrustade lägenheter med hög servicenivå: Att bo i en komplett utrustad lägenhet under semestern erbjuder det bästa av två världar. Samma servicenivå som på ett hotell, i kombination med de bekvämligheter du är van vid hemifrån.

Faciliteter

- Bastu
- Butik
- Flygplatstransfer
- Gym
- Pool
- Restaurang
- Yoga

Hitta hit

Hotellet är centralt beläget i Ho Chi Minh-staden, nära flera busshållplatser. Till flygplatsen Tan Son Nhat är det en halvtimmes bilfärd, eller trekvarts resa med lokaltrafiken.
21 Ngô Thời Nhiệm, Phường 6, Quận 3, Hồ Chí Minh 700000, Vietnam

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor