Tjusigt spahotell i södra Polen

Lake Hill Resort & Spa, Sosnówka, Polen

Juniorsvit med sjöutsikt

Juniorsvit med sjöutsikt

Juniorsvit med sjöutsikt

Comfort-rum

Comfort-rum

Comfort-rum

Modernt hotell med lyxigt spa och naturskönt läge i Sosnówka, inkl. frukost och wellnessentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -34% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig utan extra avgift (gäller en bil per rum).

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 7 oktober 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Panoramautsikt över bergen och lyxiga spaupplevelser på modernt hotell i natursköna Sosnówka, inklusive frukost, en buffémiddag och wellnessentré

  • En oas av välgörande wellness: La Perla Spa inbjuder till avkoppling och återhämtning med en stor inomhuspool, olika sorters bastur, isvattenfall och upplevelseduschar. Du kan välja att dra ner tempot ordentligt med en avslappnande massage eller få upp pulsen i det moderna gymmet.

  • Välsmakande gourmetmiddagar: Hotellets restaurang stoltserar med en meny komponerad av den prisbelönade kocken Jaroslaw Kin. Här hittar du sofistikerade rätter lagade från grunden med färska och ofta ekologiska råvaror från lokala gårdar.

  • Terrass med panoramautsikt: Ute på hotellets terrass kan du koppla av med ett glas vin eller en kopp kaffe och njuta av den fantastiska utsikten över den majestätiska bergskedjan i nationalparken Karkonosze.

Faciliteter

- Luftkonditionering
- Restaurang
- Bar
- Spa
- Pool
- Gym

Hitta hit

Det tar drygt en och en halv timme att köra från flygplatsen Wroclaw-Copernicus till hotellet.
Tyrolska 2 G, 58-564 Sosnówka, Polen

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor