Idyllisk spavistelse på Lidingö

Villa Lovik, Lidingö

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Standardrum

Standardrum

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Elegant spahotell med eget bageri vid vattnet utanför Stockholm, inkl. halvpension och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -35% på hotellets priser ?
Middag består av stenugnsbakad dinkelpizza, salladsbord och små sötsaker. På lördagar serveras buffé med flatbreads, kolgrillat kött, rotselleri, grönsaksbuffé och dessert.

Parkering finns tillgänglig utan extra avgift.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant och välkomnande hotell med spa, restaurang och eget bageri, på naturskönt läge vid vattnet på Lidingö utanför Stockholm, inklusive frukost, middag och spaentré

  • Aktiv semester på naturskönt läge i skärgården: Hotellet har ett vackert och naturskönt läge på Lidingö utanför Stockholm. Här kan du bland annat njuta av långa sköna promenader och joggingrundor för att sedan mjuka upp stela och vardagsspända muskler med kompletterande träning i gymmet.

  • Splitterny spaavdelning: Hotellet har precis invigt sin nya spaavdelning dit du kan bege dig för en stunds välbefinnande. Här hittar du en stor gemensam bastu och en utomhuspool som håller härliga 38 grader året om. Vill du sätta lite extra guldkant på din vistelse kan du boka in en behandling.

  • Säsongsbaserade smaker med havsutsikt: Hotellets restaurang har vacker utsikt över havet. Här serveras en meny baserad på säsongens råvaror av hög kvalitet, i kombination med noga utvalda drycker för att komplettera smakerna. Till frukost bjuds det på nybakat bröd från husets eget bageri.

Faciliteter

- Bageri
- Brygga
- Gym
- Parkering
- Restaurang
- Spa

Hitta hit

Hotellet ligger vid vattnet på Lidingö utanför Stockholm, tio minuters promenad från busshållplatsen. Till Stockholms centralstation är det drygt en halvtimmes bilfärd, eller trekvarts resa med lokaltrafiken. Arlanda flygplats når du på en timme med bil, eller mellan en och två timmar med allmänna färdmedel.
Loviksvägen 1, 181 90 Lidingö, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor