Lantlig vistelse i Italien

Relais Borgo San Faustino, Orvieto, Italien

Standardrum

Orvieto

Superior-rum

Orvieto

Romantiskt och lantligt boende, inklusive frukost, en flaska vin, rabatter och extra förmåner

Framme vid den italienska idyllen Relais Borgo San Faustino infinner sig känslan av lugn och ro på en gång. Skog, betesmarker, bäckar och rännilar leder dig in till den eleganta herrgården där tystnaden välkomnar dig. De romantiska omgivningarna sätter stämningen och i skymningen kan du slå dig ner i trädgården bland olivträd, enbär och rosmarin med ett glas bubbel i handen.

Från gården har du utsikt över den umbriska landsbygdens lantgårdar och grödor där grisar, rådjur och vildsvin strövar fritt. På gården använder man sina egna produkter för att tillaga klassiska recept från landsbygden, så är det maten du kommit hit för lär du inte bli besviken.

Som du kanske förstått är det här en plats för fullständig avkoppling. De bästa stunderna tillbringar du vid poolen om vädret tillåter, eller på wellnessavdelningen där du kan basta och doppa dig i badtunnan innan du kopplar av med ett örtte och ser ut över dalen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor