Total avkoppling i Alperna

Lavarets Chambres d’Hôtes, Ayas, Italien

Upp till -51% Idag På utvalda erbjudanden.

Dubbelrum

Dubbelrum

Vandra i sagolik natur på ett hotell med utsikt över Alperna, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -51% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten kan komma att ändras beroende på kommunala bestämmelser.

Erbjudandet inkluderar 10 % rabatt på lunch eller middag på Rifugio al Crest per rum och vistelse. Rifugio al Crest ligger fem minuters spårvagnsresa från hotellet. Rifugio al Crest är stängt i september, oktober, november och ytterligare några datum (var god kontakta hotellet för mer detaljer). 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Mysigt boende i Alperna med spa och utsikt över bergen, inklusive frukost och extra förmåner

  • Vyer att minnas: Förbered dig på att bli hänförd av milsvid utsikt över de majestätiska bergstopparna. Här i Ayas som är beläget i norra Italien, njuter du av frisk alpluft och avkoppling för både kropp och själ. Detta är en perfekt getaway bortom vardagen.

  • Ett hemtrevligt alphotell: Hotellet är inrett med naturmaterial och har en modern men samtidigt ombonad atmosfär. Rummens träväggar och den stämningsfulla takbelysningen bildar en snygg kontrast mot de kaklade badrummen.

  • Koppla av på hotellet: Avnjut frukosten i den charmiga matsalen med utsikt över alptopparna. Koppla sedan av i spa-avdelningen, där det finns bastu, upplevelsedusch, ångbad och jacuzzi både inomhus och utomhus, med utsikt över naturen.

Faciliteter

- Frukostrum
- Spa-avdelning

Hitta hit

Den närmaste flygplatsen ligger i Turin, dit det tar knappt två timmar att köra.
loc. Barmasc, 11020 Ayas, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor