Fridfull strandvistelse i Thailand

Le Coral Hideaway Beyond Phuket, Phang Nga, Thailand

Upp till -65% Idag På utvalda erbjudanden.

Horizon Sea View King-rum

Horizon Sea View King-rum

Horizon Sea View King-rum

Ett gömställe vid stranden i Phang Nga, inkl. frukost, massage och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -65% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 september.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Ett fridfullt gömställe vid stranden i grönskande, södra Thailand, inklusive frukost, en massage, m.m.

  • Checka in på en modern tillflyktsort: Hotellet erbjuder vacker utsikt över glittrande Andamansjön i en exklusiv del av Thailand, norr om Phuket. Framför hotellet ligger en stor pool med utsikt över en kanal och en liten bit från hotellet ligger stranden Natai som ibland kallas för Phukets Hamptons.

  • Två restauranger med romantiska terrasser: På La Perla kan du äta en hälsosam frukostbuffé bestående av västerländska och thailändska läckerheter plus internationella rätter till lunch och middag. Coral Moon serverar middag och är perfekt för middagar i solnedgången.

  • En lugn stund för dig själv: Det som gör det spaet så speciellt är utsikten över havet, både från behandlingsrummen och gymmet. Det går inte att besöka Thailand utan att få en thaimassage och spaets professionella personal vet precis vad de ska göra för att du ska må bra.

Faciliteter

- Restaurang
- Pool
- Spa
- Gym

Hitta hit

Phuket International når du på cirka 30 minuter med bil.
9/9 Moo 8 Na Toey District Thai Muang Phang Nga, 82120 Natai Beach, Thailand

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor