Excentriskt boutiquehotell i Paris

Le Relais Monceau, Paris, Frankrike

Upp till -62% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

City- eller Court Side-rum

City- eller Court Side-rum

City- eller Court Side-rum

City- eller Court Side-rum

City- eller Court Side-rum

Opéra Garnier

Rue de Lévis

Moulin Rouge

Park Monceau

Sacré-Coeur

Fyrstjärnigt boutiquehotell nära Paris sevärdheter, inkl. frukost och en flaska vin

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -62% på marknadens priser ?
Rummen är utrustade med antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar. 

Båtturen ingår vid vistelser på minst fyra nätter från september till oktober 2019 samt i mars 2020, och vid vistelser på minst tre nätter under övriga reseperioder.

Vänligen notera att en stadsskatt på 2,88 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 1 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Boende på ett vackert och excentriskt boutiquehotell i centrala Paris, inklusive frukost, en flaska vin och mer

  • En plats som andas historia: I det 8:e arrondissementet, mitt i de mest historiska delarna av Paris, hittar du det excentriska boutiquehotellet Le Relais Monceau. Kliv in i hotellets salonger och transporteras till en svunnen tid, där trägolven i ek och de handmålade tapeterna berättar en egen historia.

  • En dag i Paris: Njut av en god frukostbuffé i trädgården eller i den vackra salongen, innan du beger dig ut för att upptäcka en av världens mest kulturella städer. Promenera genom mysiga Parc Monceau och beta sedan av Louvren, Eiffeltornet och Sacré Coeur. Känner du för att shoppa har du inte långt till Champs Elysées.

  • Koppla av i baren: Om du är ute efter lugn och ro efter en dag ute i storstaden är hotellets bar den perfekta destinationen. Luta dig tillbaka i sköna fåtöljer i ett snyggt bibliotek med bistrobord designade av Philippe Starck. När det blir dags för middag väntar Paris fantastiska restaurangscen utanför dörren.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Dygnetruntöppen reception

Hitta hit

Hotellet ligger knappt fem minuters promenad från Villiers tunnelbanestation. Charles de Gaulle flygplats ligger cirka 40 minuters bilfärd bort och Gare du Nord ligger ungefär en kvarts färd bort.
85 Rue du Rocher, 75008 Paris, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor