Lediga dagar

Maximera dina lediga dagar och res bort med TravelBird!
Vissa röda dagar må infalla på helger i år men det finns ändå många möjligheter kvar för den som vill maxa sin ledighet!

Påsken infaller i mitten av april i år, då vädret redan är varmare på många ställen runtom i Europa. Varför inte ta ledigt måndag 10 april till torsdag 13 april för att njuta av 10 dagars sammanhängande ledighet tack vare 14 och 17 april som är röda dagar.

Ute efter en kulturell stadsvistelse senare under våren? Första maj infaller på en måndag i år vilket ger dig flera möjligheter att njuta av en härlig långhelg. Ta ledig t.ex. fredag 28 april eller tisdag 2 maj och flyg iväg till ett nytt och spännande resmål! Även Kristi himmelsfärdsdagen infaller lämpligt på en torsdag, så om du tar ledigt fredagen den 26 maj har du en avkopplande weekend att se framemot. Idealt för en tripp till London, Paris eller varför inte färgstarka Lissabon?

Nationaldagen infaller på en tisdag i år. Ta fyra semesterdagar och var ledig från 3 juni till 11 juni! Detta är en perfekt tidpunkt på året för att utforska destinationer såsom Sicilien och Kreta då temperaturerna ofta inte är lika extrema som i juli och augusti.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter