Femstjärnigt hotell med spa i Provence

Hotel Les Bories and Spa, Provence, Frankrike

Upp till -58% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Gold Deluxerum med balkong

Courtyard View-rum

Courtyard View-rum

Courtyard View-rum

Gordes

Abbaye Notre-Dame de Sénanque

Gordes

Luberon Regional Nature Park

Elegant boende med vackert spa och gourmetrestaurang, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -58% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,50 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Frukost kan serveras på rummet.

Parkering finns tillgänglig utan extra avgift (behöver ej reserveras).

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Spahotell med guldkant i hjärtat av Luberon, omgivet av en grönskande park, med spa, pooler och restaurang för finsmakare, inklusive frukost och mer

  • Koppla av i timmar på det vackra spaet: Njut av den sagolika utsikten över Luberons landskap från den uppvärmda inomhuspoolen. Här finns även hamam, gym och bastu. Spaet fokuserar huvudsakligen på aromaterapi och lugnande behandlingar av olika slag – spamenyn är lång.

  • Njut av oförglömliga måltider: På Hotel Les Bories hyllade gourmetrestaurang kan du slå dig ner i en sofistikerad miljö och njuta av smakerna från Provence. Den skuggiga terrassen inbjuder till långa måltider med utsikt över Luberons vackra landskap. Under sommarmånaderna kan du välja att äta lättare luncher vid poolen på Club Piscine.

  • Tidlös stil i rummen: I de eleganta rummen på Hotel Les Bories får du en bekväm och avkopplande vistelse med det lilla extra. Rummen är inredda i en klassisk, provensalsk stil med ljusa möbler.

Faciliteter

- Spa- och wellnessfaciliteter
- Inomhus- och utomhuspool
- Gym
- Tennisbana
- Restaurang
- Bar
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger på landet i Provence, cirka en timme och en kvart med bil från flygplatsen i Marseille.
Route de Senanque, 84220 Gordes, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor