Stilfullt hotell med bra läge i London

Lincoln Plaza London Curio Collection By Hilton, London, England

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Canary Wharf

Tillerman Queen-rum

Tillerman Queen-rum

Tillerman Queen-rum

Emirates Cable Car

Bo nära shopping och nöjen i Canary Wharf, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -26% på hotellets priser ?
Om du behöver vegetariska eller veganska alternativ ombeds du kontakta hotellet med din förfrågan i förväg.

Vänligen notera att fotolegitimation och kreditkort krävs vid incheckning.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant hotell med restauranger och bar i Londons trendiga Canary Wharf, inklusive engelsk frukost

  • Njut av god mat och dryck: Börja dagen med en varierad frukostmeny i restaurangen eller köp med dig en kopp kaffe och en god smörgås från Food Store Grocer. Till lunch och middag kan du välja på fiskrätter tillagade av dagens fångst från den lokala marknaden Billingsgate eller klassiska indiska rätter i Mr Todiwalas Kitchen.

  • Ta dig runt lätt och smidigt: Med läget i Canary Wharf har du ett flertal kommunikationer att välja mellan för att ta dig runt i den brittiska huvudstaden. Med tunnelbanans Jubilee Line eller DLR-tåget tar du dig snabbt till Westminster eller Oxford Street för att kolla in sevärdheter, shoppa loss i butikerna eller gå på musikal i West End.

  • Träna och må bra: Hotellet har ett dygnet runt-öppet fitnesscenter där du kan ägna dig åt styrketräning eller konditionsträning, följt av ett bastubesök – perfekt för den som villa hålla träningen igång under vistelsen.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Gym
- Pool, ångrum och bastu
- Restaurang
- Bar
- Bagageförvaring
- Rumsservice

Hitta hit

Hotellet ligger cirka tio minuter med taxi från London City Airport och till den internationella flygplatsen Heathrow tar det drygt en timme. Närmaste DLR-station är South Quay, fyra minuters promenad bort.
2 Lincoln Plaza, Millharbour Canary, Tower Hamlets, London, E14 9BD, England

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor