Bekvämt boende i sagolika Prag

Lindner Hotel Prague Castle, Prag, Tjeckien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Business Class-rum

Business Class-rum

Business Class-rum

Elegant hotell med suveränt läge i Prags historiska hjärta, inkl. frukost och välkomstdrink

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -41% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 14 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Känn historiens vingslag med boende på historiskt fyrstjärnigt hotell nära Pragborgen, inklusive frukost och välkomstdrink

  • Historiskt och hemtrevligt: Hotellet är inhyst i en byggnad med anor från 1500-talet och rummens inredning kombinerar historiska detaljer med moderna bekvämligheter. Varma färger och eleganta möbler i körsbärsträ skapar en harmonisk känsla som inbjuder till avkoppling.

  • Glöm matlagning och disk: I Restaurant Senses kan du njuta av klassiska tjeckiska rätter och internationella favoriter i en elegant miljö. När solen tittar fram gå du slå dig ner på terrassen med en kopp kaffe. Lobbybaren Muse Bar serverar ett brett urval av vin, cocktails och öl samt en meny med sallader, snacks och lättare rätter.

  • Varva ner i bastun: Lindner Hotel har en bastu som är öppen dygnet runt. Här är det skönt att slå sig ner och vila trötta sightseeingfötter. Här finns även ett gym där du kan hålla igång formen och en utomhustennisbana.

Faciliteter

- Gym
- Bastu
- Restaurang
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatsen Prag Vaclav Havel når du på cirka 30 minuter med bil.
Lindner Hotel Prague Castle, Strahovská 128, 118 00 Praha 1, Tjeckien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor