Hälsosemester på Algarvekusten

Longevity Cegonha Country Club, Vilamoura, Algarve, Portugal

Upp till -64% Idag På utvalda erbjudanden.

Boka tidigt Boka tidigt

Boka drömsemestern redan nu

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Svit

Svit

Svit

Svit

Tavira

Hälsohotell med fokus på sport, fritid och avkoppling i Algarve, inkl. frukost och spaförmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -64% på marknadens priser ?
Vänligen notera att entré till Detox & Relax Wet Area Circuit och tillgång till Longevity Vitality Plan-aktiviteter och gym endast gäller gäster över 16 år. Longevity Vitality Plan-aktiviteterna byts ut efter schema och säsong. 

Faciliteter som ingår i Detox & Relax Wet Area Circuit är bland annat: infraröd bastu, ångbastu, isfontän, saltrum, upplevelseduschar, m.m.

Bland aktiviteterna som ingår i Longevity Vitality Plan kan nämnas Yoga, Pilates, Stretching, Core-träning, m.m.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 19 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Charmigt hälsohotell i ett fridfullt område i Vilamoura, nära marinan, stränder, cykelleder och golfbanor, med spa, pool och fitnessområde, inklusive frukost, spaförmåner och mer

  • En semester i hälsans tecken: Här finns ett brett utbud av faciliteter inom spa och wellness. Njut av välgörande kroppsbehandlingar och massager, bada i den infraröda bastun eller fyll lungorna med hälsobringande luft i spaets saltrum. På PURE Cafe by Longevity kan du njuta av hälsosamma måltider och för den som önskar finns även ett stort utbud av rätter för viktminskning och detox.

  • Motion, aktiviteter och golf: På Longevity Cegonha Country Club anordnas dagliga aktiviteter för kropp och sinne, såsom yoga, pilates, meditation, core-träning, fitball, promenader, dans, jogging och cykelturer. I närheten av hotellet ligger också ett antal populära golfbanor, som Oceanico Laguna och Oceanico Millennium för att nämna några.

  • En bekvämt och fridfull vistelse: De nyrenoverade rummen och sviterna är klassiskt och elegant inredda med ljusa och behagliga färger som skapar en lugn och harmonisk atmosfär. Alla rumstyper är utrustade med möblerade terrasser eller uteplatser där du kan sitta och soltorka efter ett dopp i den uppvärmda utomhuspoolen.

Faciliteter

- Spa och wellnessanläggning
- Detox- och relaxområde
- Utomhuspool
- Fitnessanläggning
- Tennisbanor
- Café
- Transfer till Vilamouras strand och marina

Hitta hit

Faros flygplats ligger 29 kilometer bort. Hotellet nås enklast med taxi eller hyrbil och resan tar drygt en halvtimme. Vill du åka kollektivt behöver du först ta dig från flygplatsen till Faro för att där byta till R-tåget. Stig av på stationen Boliqueime. Därefter väntar en promenad på cirka en kvart. 
8125-507 Quarteira, Portugal

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor