Femstjärnig vistelse i Hamburg

Louis C. Jacob, Hamburg, Tyskland

Upp till -51% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Juniorsvit

Deluxe Dubbelrum

Juniorsvit

Överdådigt hotell med utsikt över floden Elbe i Hamburg, inkl. frukost och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -51% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 25 EUR per dag, som betalas på plats (reservation krävs ej).

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 21 augusti 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo på femstjärnigt hotell med Michelinrestaurang, uteterrass och utsikt över floden Elbe i coola Hamburg, inklusive frukost och välkomstcocktail

  • Femstjärnig elegans: Superb service och hög kvalitet väntar dig på Louis C. Jacob. Hotellet passar perfekt för dig som vill njuta av eleganta omgivningar och ett svårslaget läge precis vid floden i coola Hamburg. Den sobra lobbyn är inredd med vackra mattor, lyxiga gardiner, samt exklusiva möbler.

  • Perfekta weekend-inslag: Hotellet blickar ut över floden Elbe och erbjuder ett ypperligt läge för att utforska Tysklands kreativa hamnstad. Hamburg är en stad fylld med shopping, kultur, barer och kulinariska upplevelser. Dessutom har hotellet ett skönt spa där du kan slå dig ner och samla nya krafter.

  • Slå dig ner till bords: Vad du än väljer att göra kommer du tillbaka till hotellet och njuter av förstklassig mat. Hotellets restaurang Jacobs Restaurant har hedrats med två Michelinstjärnor och här beställer du in välkomponerade rätter som är lika goda som de är vackra. Du avrundar kvällen med en drink i den sofistikerade lobbybaren och njuter av den stilla omgivningen.

Faciliteter

- Restaurang
- Spa
- Bar
- Wi-Fi

Hitta hit

Hamburgs internationella flygplats ligger en halvtimme med bil från hotellet.
Elbchaussee 401-403, 22609 Hamburg, Tyskland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor