Lugn vistelse på spanska sydkusten

Sentido AMA Islantilla, Islantilla, Spanien

Upp till -58% Idag På utvalda erbjudanden.

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

Two Bedroom-lägenhet

Two Bedroom-lägenhet

Two Bedroom-lägenhet

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Vackert boende med spa, precis intill golfbanan, inkl. halvpension eller all-inclusive

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -58% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 25 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts. 

Avkopplande vistelse på harmoniskt hotell med pool, trevliga barer och omgivet av en golfbana, inklusive halvpension eller all-inclusive och mer

Rum

Din lägenhet på Sentido AMA Islantilla är ljus och rymlig med sina 90 kvadratmeter. Inredningen är modern och du har ett fullt utrustat kök, stort vardagsrum, två sovrum och tillgång till en möblerad terrass där du kan sitta och njuta av den behagliga kvällsbrisen ända in på småtimmarna.

Faciliteter:

- Luftkonditionering
- Platt-TV med satellitkanaler
- Kylskåp
- Te- och kaffefaciliteter
- Wi-Fi
- Värdeskåp
- Hårtork
- Kök
- Telefon

Mat

Dina morgnar börjar lugnt med en långfrukost på snygga och harmoniska Ostras. För uppfriskande drinkar och lättare snacks under dagarna finns här tre olika barer att välja mellan, bland annat en vid poolen så du behöver inte ta dig långt på dina baddagar. På kvällarna beger du dig till Fandado som, precis som hotellets övriga delar, bjuder på en ljus och modern inredning. Här kan du bland annat välja tapas och grillad fisk från menyn.

Spa

Hotellets spa bjuder på en stor och lugn oas där mycket betong, en jordnära färgpalett och avskalad inredning. Här kan du bland annat luta dig tillbaka i bastun, prova på hamam eller koppla av med ett ångbad. Här finns också möjlighet att boka in en avkopplande behandling eller göra dig fin i håret hos frisören. Dessutom inryms ett litet gym här.

Läge

Sentido AMA Islantilla är omgivet av en elegant golfbana och i närheten kan du besöka vackra Doñana National Park. Stranden ligger drygt två kilometer bort och varje timme anordnar hotellet en transferservice där sköna solstolar och svalkande dopp väntar när du kommer fram. Du kan promenera till Islantillas gulliga stadskärna på drygt 20 minuter. Närmaste flygplats är portugisiska Faro, som du når på cirka en timme med bil.  

Paseo de las Cumbres s/n 21449 Islantilla Lepe, Huelva, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor