Lugnt hotell på soliga Costa Brava

Hotel H·TOP Amaika, Calella, Spanien

Endast för vuxna Endast för vuxna

Avkoppling på ett hotell för endast vuxna gäster

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Fyrstjärnig semesterresort endast för vuxna nära stranden på spanska Costa Brava, inklusive helpension

I den vackert belägna kuststaden Calella nordost om Barcelona ligger detta fyrstjärniga och klassiska spanska hotell. Här checkar du in endast ett stenkast från den 2km långa Calella Beach och spenderar dina dagar med att sola och bada och bara njuta av att vara på semester.

Börja dagen med att inta en god frukostbuffé där det bl.a. görs pannkakor på beställning och fortsätt sedan dagen med att strosa runt i stan Calella - eller varför inte bara ligga på stranden och gassa eller vid utomhuspoolen med en drink i handen. På hotellet har du även alla tänkbara bekvämligheter såsom utomhuspool, gym, bastu och jacuzzi och när du känner att du är klar med dessa kan du också åka in till Barcelona som ligger cirka 45 minuters bilresa bort och beundra den katalanska stadens hänförande arkitektur och myllrande gatuliv.

Rummen är klassiskt och enkelt inredda med ljusa väggar och mörkt trä och har egen balkong, även om det är den långa stranden och det vackra Medelhavet som lockar mest.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor