Lysande utsikt över skyskraporna i Chicago

Hotel Felix, Chicago, Illinois, USA

Hotel Felix

Hotel Felix

Chicago

Hotel Felix

Hotel Felix

Chicago

One Queen-rum

Hotel Felix

Hotel Felix

Hotel Felix

Hotel Felix

Chicago

Hotel Felix

Hotel Felix

Hotel Felix

Hotel Felix

Ett ekovänligt boutiquehotell vid Chicagos River North

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -44% på hotellets priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 60 USD per dag, som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet vid incheckning kommer att behöva ett reservera en återbetalningsbar deposition på 60 USD på ditt kreditkort för eventuella skador, som återbetalas inom 3-7 arbetsdagar efter utcheckning.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 19 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Ett välkomnande hotell vid Chicagos River North med utsikt över stadens skyline

Rum

De 228 rummen med utsikt över staden är moderna och chict inredda med faciliteter som en queen-säng, lyxiga sängkläder, en stor platt-TV, en iHome dockningsstation samt Wi-Fi.

Faciliteter:

- Badprodukter från L’Occitane
- Värdeskåp
- Badrockar

Mat

Ditt morgonkaffe intas på Big Shoulders Coffee Shop och för middag och drinkar står hotellets Troquet French Bistro till buds. Här serveras parisiska favoriter i en avslappnad och mysig atmosfär - med möjlighet att sitta utomhus vid säsong. Varje veckodag finns det dessutom specialerbjudanden på mat eller dryck, som happy hour eller bottomless brunch. På Taketei Sushi Bar kan du smaka på asiatiska fusion-rätter och japansk öl, whisky och sake.

Läge

River North, där hotellet är beläget, är känt för sina konstgallerier och antikvitetsbutiker. Det är dessutom gångavstånd till Magnificient Mile, House of Blues, och John Hancock Observatory. Missa inte att promenera utmed floden eller sjön för att få lite vackra vyer, och vill du få lite miljöombyte, passa på att testa stadens snabba tågsystem “L” och utforska någon av de omgivande historiska områdena.
W Huron Street 111, 60654 Chicago, Illinois, USA

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor