Lyxhotell på The Palm i Dubai

W Dubai The Palm, Dubai, Förenade Arabemiraten

Upp till -60% Idag På utvalda erbjudanden.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Spectacular Skyline View-rum

Spectacular Skyline View-rum

Spectacular Skyline View-rum

Exklusivt boende på The Palm, med spa, strand, pooler och restauranger, nära marinan

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -60% på hotellets priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Leverantören för detta erbjudande är Arabian Adventures, vars regler och villkor gäller.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 23 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Exklusivt hotell med spa, strand, pooler och restauranger på The Palm i Dubai, nära Dubais marina, inklusive halvpension och mer

  • Exklusiv avkoppling i spaet: Hotellets spa är elegant och modernt inrett med inspiration från äkta pärlor. Här erbjuds bastu, ångbastu, hamam, upplevelsedusch och bubbelpool. Dessutom finns det möjlighet att boka in sig för ett utbud av härliga behandlingar för ansikte och kropp.

  • Internationella smaker och drinkar med panoramautsikt: Hotellets restauranger serverar japanska och italienska specialiteter i elegant miljö. Dessutom finns det en loungebar, en bar vid poolerna och stranden samt en bar på takterrassen, med 360 graders panoramautsikt över marinan, The Palm, Persiska viken och solnedgången.

  • Pooler och en snövit sandstrand: Hotellet har en privat snövit sandstrand, som vetter inåt mot The Palm. Dessutom finns det flera pooler som omges av terrasser med solstolar, solsängar och grönskande palmer. Vid poolerna ligger också en bar där du kan koppla av med något svalkande att dricka.

Faciliteter

- Bar
- Gym
- Pool
- Restaurang
- Spa
- Strand

Hitta hit

Hotellet ligger på den konstgjorda ön The Palm i Dubai, en halvtimmes bilfärd från Dubais flygplats.
West Crescent Palm Jumeirah - Dubai - Förenade Arabemiraten

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor