Lyxhotell

Dröm dig bort till härliga och spännande destinationer med TravelBird, och upptäck vårt utbud av fantastiska lyxhotell runt om i världens alla hörn!

Erbjudanden

Välj avresedatum
6 erbjudanden
Har du länge gått runt och dagdrömt om att ta in på ett riktigt lyxhotell, men kanske känt att det känns dyrt och onödigt? Det behöver det inte vara, och vi berättar varför.

Du sitter framför datorn, du ska iväg på nya äventyr och tänker säkert att ett billigt hotell är bäst, då ni ändå kommer att spendera hela dagarna ute? Men om du tänker efter så stämmer det ju egentligen inte riktigt. Semester ska innebära avkoppling, njutning och mindre stress. På lyxhotell kan du uppleva allt detta och samtidigt passa på att unna dig en riktigt härlig semester där du faktiskt känner att du kan spendera tid på hotellet, vilket annars kanske känns tråkigt. Att ta in på lyxhotell är som att åka på en resa i resan. Du kommer in i lobby och känner dig som Julia Roberts i Pretty Woman, all personal är 100 procent fokuserad på att ta hand om dig och uppfylla alla dina behov och du kan efter en lång dag på stan, stranden eller muséer kasta dig i en nybäddad härlig säng med lyxiga lakan. Hur härligt låter inte det? Du kommer knappt vilja lämna hotellrummet efter att vi har berättat mer.

Upplevelse utöver det vanliga

Lyxhotell är faktiskt mycket mer än en snygg lobby och eget spa

Det heter ju inte lyxhotell utan en anledning, och när unnade du sig lite lyx senast? Byt bort en grå vardag mot en glittrande semester.

Tänk dig när du kliver in i lobbyn, stora golv av marmor, allt är glänsande rent och det står någon som välkomnar dig med ett stort och varmt leende. Lyxen tar såklart inte slut där. Hotellet ligger förmodligen på stans bästa location så troligtvis behöver du inte krångla dig fram från flygplats till tågstation och så vidare. När du fått reda på vilket rum som är ditt springer du upp på hotellrummet som bjuder på allt från minibar till världens härligaste fluffigast säng till en utsikt du helst skulle vilja vakna upp till varje dag!

Något av det bästa med lyxhotell är kanske atmosfären, det är personligt, trevligt och det känns som att alla är där för att du ska ha en så bra upplevelse som möjligt, ingenting är omöjligt att fixa och du blir behandlad som den prins eller prinsessa som du är! Hotellet blir som en extra härlig upplevelse på din semester och du kan utforska även hotellet som kan vara spännande i sig!

Lyxhotell hjälper dig att upptäcka nya platser

Med hjälp av hotellets kunskap kan du upptäcka nya platser på bästa sätt

I stället för att sitta och googla fram de bästa platserna och restaurangerna som du bara inte får missa kan hotellet guida dig till maximal upplevelse!

Lyxhotell har ofta flera resurser och det viktigaste för dem är att du ska ha en härlig upplevelse. De sitter faktiskt på en hel guldgruva med information om staden eller platsen som du besöker och har ofta den bästa kollen och lokal kunskap. Glöm inte att utnyttja detta för att maximera din semester! Ett annat tips är att passa på att också ta del av de olika faciliteterna på hotellet. Har du tur kan du få gå på mer än en massage och kanske passa på att träna. Finns det kanske en tennisplan? Varför inte testa på och ta en privatlektion. Var aldrig rädd för att fråga, personalen är där för att du ska ha det så underbart som det bara går!

6 anledningar till varför du kommer älska lyxhotell

Lyxhotell levererar alltid på topp och här kommer bara några anledningar till varför du kommer älska ditt lyxhotell.

Låter det här som ljuv musik i dina öron?
  • Lyxiga badrockar
  • Bra bartenders
  • Bästa stället för “people watching”
  • Härliga lounges att slappa i efter en lång dag
  • Service 24 timmar om dygnet
  • Hotellfrukost som du kommer drömma om ett bra tag framöver
Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter