Lyxig och femstjärnig avkoppling i Dubai

Park Hyatt Dubai, Dubai, Förenade Arabemiraten

Dubai Creek

King eller Twin Lagoon View-rum

King eller Twin Lagoon View-rum

One King Bed Skyline View-rum

One King Bed Skyline View-rum

Lyxigt hotell med pool, spa och ett stort restaurangutbud vid Dubaiviken och Dubai Golf & Yacht Club, inklusive frukost eller halvpension

Park Hyatt Dubai är något av en destination i sig. Hotellet är beläget i Dubai Golf & Yacht Club vid Dubaiviken, ett stenkast från klubbens golfbana. Här finner du ett stort utbud av välkomnande restauranger och barer, med allt från autentisk thailändsk gastronomi till medelhavssmaker, arabiska bakverk, signaturcocktails samt självklart en lyxig shisha-lounge.

I hotellets trädgård ligger det en vacker utomhuspool, med fyra bubbelpooler och omgiven av exotiska palmträd. Avkopplingen fortsätter därefter in i det rofyllda spaet, där det bland annat finns ett gym, bastu och möjlighet att boka in sig för både traditionella och moderna behandlingar.

Hotellrummen och sviterna är rymliga och ljusa, med stora fönster och en stilren designinredning. Alla rum är försedda med balkong och vissa av dem har utsikt över marinan. Från Park Hyatt Dubai är det bara en kortare bilfärd till flera av Dubais otaliga spännande sevärdheter. Till exempel kan du shoppa designermärken i Dubai Mall eller Mall Of The Emirates, tillbringa en behaglig eftermiddag på sandstranden vid Dubai Beach eller besöka det kulturella landmärket Grand Mosque. Efter en lång dag av sightseeing kan du sedan slå dig ned i hotellets läckra lounge, med en uppfriskande drink och något litet att äta.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor