Lyxliv i exklusiva Biarritz

Hotel du Palais, Biarritz, Frankrike

Beach View King- eller Twin-rum

Beach View Deluxe King- eller Twin-rum

Biarritz View King- eller Twin-rum

Upplev Biarritz exklusiva miljö på historiskt palatshotell med spa, inklusive frukost och mer

Skippa stressen och slå på semesterläget i en av Europas mest exklusiva badorter, där glamour och avkoppling har varit ortens signum i decennier. Hotel du Palais i Biarritz bjuder in till en riktigt lyxig vistelse med eleganta rum och inredning som får palatsbyggnaden från 1855 att komma till sin rätt. Tänk dig högt i tak, pelare, guld, vackra stuckaturer och konst – allt i en modern och fräsch miljö.

Soldyrkaren och surffantasten förälskar sig lätt i stränderna vid Biscayabukten och för den som är ute efter avkoppling deluxe väntar ett stort spa på hotellet, med pool, jacuzzi, bastu, gym och en rad sköna behandlingar för hela kroppen. Njut även av det franska kökets läckra rätter, ofta med nyfångad fisk och skaldjur, på hotellets veranda där du också har chans att se solen gå ner i horisonten. Ett riktigt skådespel!

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor