Lyxresort vid paradisstrand i Krabi

Sofitel Krabi Phokeethra Golf and Spa Resort, Krabi, Thailand

Superior-rum

Bo på rymliga och eleganta rum på femstjärnig lyxresort precis vid stranden och havet, inklusive frukost och mer

Sofitel Krabi Phokeethra Golf and Spa Resort är omgiven av regnskog och erbjuder tropisk lyx precis vid stranden. Här hittar du Thailands längsta swimmingpool, en golfbana, tre restauranger, ett café, en poolbar och ett spa. Hotellet är inrett i en kolonial stil med stuckaturer i mörkt trä och möbler i klassisk thailändsk stil. Stig in i den rymliga lobbyn med högt tak och vackra takkronor för att sedan checka in på ett rum där du kan njuta av solnedgången från din privata balkong.

På denna TripAdvisor Certificate of Excellence-vinnare börjar du dagen med att ta ut dig på hotellets gym för att sedan simma längder i den 7 000 stora kvadratmeter stora poolen. Sedan kan du bara ta det lugnt under palmerna i solen eller promenera ner till stranden och doppa dig i det turkosa havet. På hotellets spa kan du bland annat välja mellan olika skönhetsbehandlingar med produkter från franska L’Occitane, traditionell thaimassage och manikyr och pedikyr. För den sportiga finns även en 9-håls golfbana och en tennisbana på hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor