Lyxriad i den rosa staden

Hivernage Secret Suites & Garden, Marrakech, Marocko

Endast för vuxna Endast för vuxna

Avkoppling på ett hotell för endast vuxna gäster

Superior-svit

Superior-svit

Executive-svit

Executive-svit

Executive-svit

Executive-svit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Lyxig riad med pool och vacker trädgård i förtrollande Marrakech, inklusive frukost

Upplev magiska Marrakech på bästa sätt med boende på en lyxig riad med utomhuspool och en fridfull undangömd trädgård. Hivernage Secret Suites & Garden ligger i det lummiga och exklusiva området Hivernage, en kort promenad från medinan och soukerna. Hotellet är inrett i art deco-stil och erbjuder sex rymliga sviter med handgjorda möbler, vackra tavlor och moderna bekvämligheter.

Marrakech är en minst sagt förtrollande stad med medeltida gator och palats som är som hämtade från Tusen och en natt. Vandra runt torget Djemaa El-Fna som har anor från 1000-talet och titta på alla ormtjusare, spågummor och akrobater och besök sedan de färgglada basarerna där du kan fynda kläder, inredningsprylar och traditionella hantverk. När du återvänder till hotellet kan du svalka dig i poolen och njuta av hemlagad marockansk mat eller en kopp myntate ute i trädgården.

Missa inte

  • Strosa runt i de smala gränderna och uppleva den sagolika atmosfären
  • Koppla av i den rofyllda trädgården efter en dag i livliga Marrakech
  • De stora och eleganta sviterna med separat sitthörna

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor