Charmigt boutiquehotell i Palma

M House Hotel, Palma de Mallorca, Spanien

Upp till -47% Idag På utvalda erbjudanden.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Juniorsvit

Juniorsvit

Cosy-rum

Cosy-rum

Ett elegant boende med pool i hjärtat av Palma, inkl. frukost, cava, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -47% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en miljöskatt på upp till 4 EUR per person och dag (beroende på reseperiod och hotelltyp) tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten gäller gäster över 16 år och nedsätts med 50 % från och med den nionde natten av vistelsen.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 13 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Fyrstjärnigt boutiquehotell med restaurang, poolterrass och utmärkt läge i Palmas gamla stadskärna, inklusive frukost, cava, m.m.

  • Charmigt läge med närhet till det mesta: Från hotellet är det bara några minuters promenad till stadens främsta sevärdheter. Strax bakom hörnet hittar du en mängd restauranger, barer och butiker. Trots det centrala läget erbjuder hotellet en lugn oas där du kan koppla av efter en dag i staden.

  • Starta dagen med en uppiggande frukost: På hotellet kan du bland annat njuta av pannkakor, stekta ägg, fruktsallader och fräscha smoothies innan du fortsätter vidare mot dagens äventyr.

  • Härliga bad på poolterrassen: Vad sägs om att kliva ned i poolen efter en varm dag i stan? Ta med dig handduken, slå dig ned vid poolkanten och sjunk ned i det härliga vattnet.

Faciliteter

- Bar
- Restaurang
- Pool

Hitta hit

Palma De Mallorcas internationella flygplats ligger ungefär tio minuters bilresa från hotellet.
Carrer de Can Maçanet, 1A, 07003 Palma, Illes Balears, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor