Lanthotell med vy över Umbriens kullar

Relais il Canalicchio, Perugia, Italien

Classic-rum

Pool

Restaurang

Trädgården

Spa

Spa

Restaurang

Classic-rum

Historiskt hotell på landsbygden utanför Perugia, med magnifik utsikt och wellnesscenter, inklusive halvpension och välkomstdrink

Bara atmosfären runt detta underbara hotell på landsbygden kommer få dig att sucka drömmande. Lägg sedan till ett holistiskt wellnesscenter – det är nästan så att man svävar upp i det blå. Relais il Canalicchio är en renoverad byggnad från 1400-talet med utsikt över gyllene vingårdar, rika olivlundar och gröna kullar i Umbrien.

Hotellets inredning har en charmig landsbygdskänsla med en perfekt balans av rustik och lyx. Du kan tillbringa dina dagar här med att strosa genom landskapet och sedan återvända till hotellet för en äkta italiensk middag med ett glas lokaltillverkat vin. Ta ett dopp i utomhuspoolen och njut av solskenet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor