Modernt hotell på Algarvekusten

Marina Club Lagos Resort, Lagos, Portugal

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-studio

Superior-studio

One Bedroom Pool View-svit

One Bedroom Pool View-svit

One Bedroom Pool View-svit

Moderna lägenheter vid Lagos marina, med gångavstånd till centrum och stranden, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -38% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 14 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Resort med lägenhetsboende och spa vid Algarvekusten, nära strand, sevärdheter och uteliv, inklusive frukost, spaentré och mer

  • Perfekt läge för semesterlivet: Marina Club Resort Lagos är belägen vid Lagos Marina, som är en av de mest populära längs med Algarvekusten. Härifrån är det promenadavstånd både till São Roque-stranden och till stadskärnan, där du finner ett stort utbud av restauranger, butiker och uteliv.

  • Utforska det lokala köket: Resortens restaurang har utsikt mot poolområdet och mot Lagos Marina. Här serveras två olika menyer som är baserade på Medelhavets smaker. Till maten kan du bland annat välja att ta ett glas portugisiskt vin från den välsorterade vinlistan. I den avspända baren är det härligt att koppla av med en munsbit och något att dricka.

  • Tid för dig själv: I resortens spa erbjuds en inomhuspool, jacuzzi och bastu samt ett stort utbud av wellness- och skönhetsbehandlingar. Här finns även ett gym, med möjlighet till bland annat träningsklasser och personlig träning.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Wi-Fi
- Spa

Hitta hit

Flygplatsen i Faro når du på en timme med bil.

Bra att veta

Resortens spa har en åldersgräns på 16 år. 
Edifício da Administração, Marina de Lagos, 8600-315 Lagos, Portugal

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor