Hotell med urban utsikt i Frankfurt

Maritim Hotel Frankfurt, Frankfurt, Tyskland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Master-svit

Master-svit

Vistelse i hjärtat av Frankfurt, med härligt urban utsikt och promenadavstånd till floden, inklusive frukost

På Maritim Hotel i Frankfurt känner man sig direkt som en stjärna. Hotellet är centralt beläget och erbjuder magnifik utsikt över stadens inspirerande skyline. Här bor man i eleganta rum och sviter, där de senare även har ett bekvämt vardagsrum att breda ut sig i.

Med rummets egna barverktyg blandar man sig enkelt en drink för att komma i rätt stämning när man gör sig iordning för kvällen. Och vill man hellre ha en professionellt mixad cocktail går det att få i hotellets två mysiga barer.

På morgonen serveras en generös frukostbuffé, som med fördel intas efter en uppfriskande löprunda längs med floden Main. För övriga måltider kan man sedan välja på härliga medelhavssmaker, internationella rätter eller sushi i världsklass.

I Frankfurt kan du bland annat besöka de unika museikvarteren, katedralen samt den världsberömde författaren Goethes forna bostad, för att bara nämna några av stadens många spännande och intressanta sevärdheter.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor