Hotell med urban utsikt i Frankfurt

Maritim Hotel Frankfurt, Frankfurt, Tyskland

Upp till -64% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Master-svit

Master-svit

Elegant hotell i businesstil med fantastisk utsikt över Frankfurts urbana skyline, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -64% på marknadens priser ?
Swimmingpoolen och fitnessområdet är öppet som vanligt, men bastun och ångbadet är för närvarande stängt för renovering.

Vänligen notera att en stadsskatt på 2 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 37 EUR per natt, som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 1 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Vistelse i hjärtat av Frankfurt, med härligt urban utsikt och promenadavstånd till floden, inklusive frukost

Swimmingpoolen och fitnessområdet är öppet som vanligt, men bastun och ångbadet är för närvarande stängt för renovering.

Rum

Comfort-rummen har utsikt över Frankfurts välkända skyline och sviterna är även utrustade med ett vardagsrum. Här kan man koppla upp sig med hotellets Wi-Fi och sedan lägga undan datorn i det laptop-anpassade värdeskåpet när man har fått nog. Samtliga rum erbjuder dessutom barfaciliteter, där man kan blanda sin egen drink, och sviterna har dessutom en byxpress, för viktiga tillfällen där det gäller att vara fläck- och skrynkelfri.

Faciliteter:


- Luftkonditionering
- Värdeskåp i laptopformat
- Telefon
- Platt-TV med 80 internationella digitala kanaler
- Wi-Fi
- Minibar
- Hårtork

Mat

Hotellet har tre restauranger att välja på. Här serveras härliga medelhavssmaker och blandade internationella rätter samt även högklassig sushi. Morgonen börjar med en generös frukostbuffé, som även den inkluderar japanska influenser, och i de två eleganta barerna kan man koppla av med snacks och noga utvalda drinkar.

Läge

Maritim Hotel är beläget i hjärtat av Frankfurt, med härligt urban utsikt över stadens skyline. Till den historiska stadskärnan tar man sig enkelt med kollektivtrafiken eller genom en uppfriskande promenad. Några av de sevärdheter som är värda ett besök är stadshuskomplexet Römer, katedralen, Paulskyrkan, Goethes hus samt museikvarteren nere vid floden. För shopping beger man sig med fördel till det exklusiva Goethestrasse och bredvid hotellet ligger annars en större galleria. Närmaste flygplats är Frankfurt, dit det tar ungefär en kvart med bil och drygt en halvtimme med buss.
Theodor-Heuss-Allee 3, 60486 Frankfurt/Main, Tyskland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor