Hemtrevligt designhotell i Berlin

Max Brown, Berlin, Tyskland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Small-rum

Large-rum

Large-rum

Medium-rum

Small-rum

Härlig vistelse på populärt designhotell i västra Berlin

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -37% på hotellets priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 29 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Unikt och toppmodernt hotell i Berlins Charlottenburg-distrikt, i närheten av shoppinggatan Ku'Damm

Rum

Hotellets rum är uppdelade i storlekarna small, medium, large och extra large. Alla rum har sin egen unika stil och en spännande urban atmosfär.

Faciliteter:

- Hårtork
- Värdeskåp
- TV
- Telefon
- Fläkt
- Toalettartiklar från DEAD CLEAN
- Skivspelare från Crosley

Mat

Man säger att frukosten är dagens viktigaste mål, men på Max Brown är den även det mest välsmakande! Frukost serveras från klockan sju till halv elva och ger dig en fantastiskt start på dagen. På hotellets bar kan du slappna av med en god kopp kaffe, en gin och tonic eller ett glas vin. Är du lite småhungrig kan du också njuta av snacks eller lättare rätter.

Läge


Max Brown ligger i stadsdelen Charlottenburg i Berlin och du är endast en kort promenad från berömda Kurfürstendamm och det stora shoppingcentret KaDeWe. Från boendet är det 500 meter till U-bahnstationen Hohenzollerndamm och fem kilometer till Berlins centralstation. Flygplatsen Tegel når du på 15-20 minuter med taxi från hotellet. 
Uhlandstraße 49, 10719 Berlin-Wilmersdorf, Tyskland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor