Centralt shoppingläge i Paris

Maxim Opéra, Paris, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Classic-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Deluxerum

Deluxerum

Trevligt hotell i hjärtat av staden, nära restauranger och metro, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -44% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,88 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 27 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Fyrstjärnigt och mysigt litet hotell med närhet till metro, restauranger, sevärdheter och shopping, inklusive frukost

  • Börja dagen och kvällen på bästa sätt: Maxim Opéra har ett frukostrum där det varje morgon dukas upp en frukostbuffé. Där finns dagstidningar att läsa och du kan även välja att äta din frukost på hotellrummet. I hotellets bar kan du börja kvällen med en aperitif eller ett glas mousserande vin.

  • Fyll resväskan med det senaste modet: Vill du utöka din garderob kan du göra ett besök på det närbelägna lyxvaruhusen Galeries Lafayette och Primtemps eller bege dig till Le Marais där det är tätt mellan designbutiker och modestudios.

  • Bo i hjärtat av Paris: På Maxim Opéra har du bra förutsättningar att få ut som mycket som möjligt av din Parisvistelse. Med sitt läge i nionde arrondissementet är gångavstånd till allt — oavsett om du är på jakt efter kultur, nöjen eller fantastisk mat.

Faciliteter

- Frukostmatsal
- Flygplatstransfer
- Dygnet runt-öppen reception
- Tvättservice och kemtvätt
- Wi-Fi

Hitta hit

Metrostationen Cadet ligger 200 meter från hotellet och till metrostationen Grands Boulevards är det 400 meter. Att promenera till tågstationen Gare du Nord tar cirka 20 minuter.
13 Rue Geoffroy-Marie, 75009 Paris, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor