Michelin-belönat på franska landsbygden

Le Mas Candille, Mougins, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Tradition-rum

Tradition-rum

Superior-rum

Superior-rum

Deluxe Garden View-rum

Deluxe Garden View-rum

Provence

Provence

Cannes

Mougins

Lyxigt femstjärnigt boende i en medeltidsby vid Rivieran, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -36% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,20 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgänglig utan extra avgift. 

Spabehandlingar måste bokas via hotellet minst sju dagar i förväg. Rabatten gäller inte skönhetsbehandlingar, paket och specialerbjudanden.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 14 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnigt boende i den medeltida byn Mougins på franska Rivieran, tio minuter från Cannes, inklusive frukost eller halvpension samt spaförmåner

  • Varva ner tempot: Den idylliska och lugna omgivningen garanterar en skön paus från vardagslivet. Passa även på att besöka det prisbelönta utomhusspaet. Här finns bland annat ett avslappningsrum, jacuzzi, en vattenterapi-pool, bastu och gym.

  • Historiskt och harmoniskt: Le Mas Candille var tidigare en gård från 1700-talet men är nu ett exklusivt, femstjärnigt Relais & Chateau-hotell på en kulle med stora ägor och olivlundar i Mougins. De individuellt designade rummen ligger i tre olika delar av hotellet och blir ett mysigt krypin under vistelsen.

  • Bjud smaklökarna på fest: Se till att besöka den Michelinbelönade restaurangen La Candille där du kan äta kreativt tillagade rätter med fina viner till, samtidigt som du beundrar utsikten över bergen. Du kan även äta läcker medelhavsmat, sallader och snacks på La Pergola (öppen från maj till mitten av september).

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Utomhusspa
- Wi-Fi

Hitta hit

Nices flygplats ligger ungefär 30 minuter bort med bil.

Bra att veta

Hotellets utomhuspool är öppen från mitten av maj till mitten av september. Notera att platser på spa och restaurang ej kan garanteras och att det därför rekommenderas att förboka detta.
Vänligen notera att från och med oktober kommer restaurangen La Candille hålla stängt på måndagar och tisdagar.
La Pergola Restaurant är öppen mellan 12.00-16.00 under sommarsäsongen.
Boulevard Clément Rebuffel, 06250 Mougins, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor