Exklusiv tillflyktsort på Ischia

Miramare e Castello, Ischia, Italien

Upp till -51% Idag På utvalda erbjudanden.

Aragonese

Classic-rum

Ett femstjärnigt Ischia-hotell vid vattnet, inkl. frukost, spaentré och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -51% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 4 EUR per person och natt tillkommer och betalas till hotellet. Skatten kan komma att ändras beroende på lokala bestämmelser.

För att vistas i spaet måste du vara 12 år eller äldre. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Ett femstjärnigt hotell vid vattnet på den italienska ön Ischia, inklusive frukost, rabatter och spaentré

  • Många möjligheter till svalka: Tillbringa morgonen i lugnet på Miramare e Castello Hotels egen privata strand för att sedan ta ett dopp eller två i hotellets pool – det finns en sötvattenspool och en uppvärmd inomhuspool att välja mellan.

  • Unna dig en stund i hotellets spa: Miramare e Castello Hotels Alysandy Space Center är stället för avkoppling och föryngring. Bada i inomhuspoolen eller varva ner i jacuzzin med panoramautsikt innan du unnar dig en massage med Comfort Zone- och Ischia Beauty-kosmetika.

  • God mat och vackra vyer: Uppe på den pittoreska takträdgården finns hotellets restaurang där du kan äta à la carte under bar himmel. Kocken Ciro Calise och hans fru Anna, som driver restaurangen, är stolta över att kunna erbjuda uppfinningsrik och tillfredsställande mat och samtidigt respektera Medelhavets gastronomiska traditioner.

Faciliteter

- Två pooler
- Två restauranger
- Spa
- Luftkonditionering
- Wi-Fi

Hitta hit

Ischias hamn ligger bara 2,5 kilometer bort med direktanslutning till Neapel.

Bra att veta

Endast gäster över 12 år får vistas i spaet.
Via Pontano, 5 - I-80077 Ischia (Na), Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor