Modern lyx möter 1800-charm i Bryssel

Stanhope Hotel Brussels by Thon Hotels, Bryssel, Belgien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Club-rum

Femstjärnig vistelse på boutiquehotell i tidlös stil i Bryssels Europakvarter, inklusive frukost

Stanhope Hotel Brussels by Thon Hotels är ett femstjärnigt och vackert dekorerat boutiquehotell, beläget i Europa-kvarteren i närheten av Europaparlamentet, kungliga slottet och Avenue Louise. Här bor du i individuellt inredda rum med vackra designdetaljer.

På hotellets restaurang Brighton serveras franska rätter med smaker från Medelhavet i en fin miljö – kanske väljer du att avnjuta din måltid under magnoliaträdet på den härliga terrassen på hotellets innergård. Avsluta sedan kvällen med ett skönt bastubesök följt av en drink i Library Bar.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor