Moderna interiörer nära Östermalm

Elite Hotel Arcadia, Stockholm

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Bo på promenadavstånd från Stureplan och Östermalm, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -42% på marknadens priser ?
Allmän parkering finns tillgänglig i närheten av hotellet mot en extra avgift på 275 SEK per dag. Vänligen kontakta hotellet för mer information om parkering, 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan bokning för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Trevligt, modernt hotell nära Östermalm, Stureplan och Djurgården, inklusive frukostbuffé

  • Njut av lugnet i trädgården: När vädret tillåter kan du slå dig ner i en fåtölj i den mysiga trädgården och ta dig något gott att dricka. Sen när det är dags att fortsätta kvällen har du stadens största nöjesutbud bara fem minuters promenad bort.

  • God smak på meny och inredning: På restaurangen Otis kan du se fram emot såväl tidlösa klassiker som nyskapande rätter med inspiration från när och fjärran. Den nyrenoverade matsalen går i behagliga naturfärger med snygga designdetaljer och mysig belysning.

  • Behåll träningsrutinen under din vistelse: På Elite Arcadia hittar du ett fräscht gym med det senaste inom fitnessutrustning. Det finns även Runkeeper-rutter för den som föredrar jogging som sin träningsform. Efteråt kan du varva ner i den gemensamma bastun som du hittar på hotellets relaxavdelning.

Faciliteter

- Restaurang
- Uteterrass (sommarsäsong)
- Gym och relaxavdelning
- Tvättservice
- Wi-Fi

Hitta hit

Elite Arcadia ligger vid Kungliga Tekniska Högskolan på Östermalm. 100 meter från hotellet ligger närmaste tunnelbanestation som tar dig till centralstationen på fem minuter. Från Arlanda flygplats tar det drygt 30 minuter med taxi.
Körsbärsvägen 1, 114 23 Stockholm, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor