Modernt designhotell i Hamburg

Niu Keg, Hamburg, Tyskland

Tripster Dubbelrum

Tripster Dubbelrum

Boende på nyöppnat designhotell i industriell stil nordöst om stadskärnan, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -31% på hotellets priser ?
Boende i ett Tripster Dubbelrum, inklusive frukostbuffé.

I erbjudandet ingår även en välkomstdrink per person och vistelse.

Vänligen notera att en stadsskatt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Minst två nätters vistelse krävs på vissa datum.

Incheckning startar 15.00 och utcheckning sker senast 12.00.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 april 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Maritimt inspirerat designhotell i nordöstra Hamburg, med restaurang, butik och bra kommunikationer, inklusive frukostbuffé och välkomstdrink

  • Tyskland på tallrikar och fat: I hotellets restaurang serveras en noga utvald meny med inspiration från olika delar av förbundsrepubliken. Passa på att stifta bekantskap med goda korvar och syrad kål eller nöj dig med en god öl, bryggd efter de tyska renhetslagarna.

  • Väldoftande souvenirer på burk och flaska: Hotellets lilla butik säljer ett utbud av bland annat kroppsprodukter och lokala delikatesser som du till en del känner igen från ditt hotellrum och bistron. Missa inte chansen att ta med semesterkänslan hem, i form av doft eller smak.

  • Ett designhotell med lokal förankring: Hotellets koncept är från golv till tak och ända ut i restaurangens smårätter influerat av Hamburgs maritima arv och atmosfär. Här blandas element som tågvirke, kajutor och containerliknande skåp med sval nordisk stringens och trendig industriell design med ett rått uttryck.

Faciliteter

- Bar
- Butik
- Coworking space
- Restaurang

Hitta hit

Hotellet ligger i nordöstra Hamburg, nära tunnelbana, pendeltåg samt två järnvägsstationer. Till Hamburgs flygplats är det 20 minuters resa, med bil eller med lokaltrafiken.
44 Brauhausstraße, 22041 Hamburg, Tyskland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt av ATOL.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Missa inte

Niu Keg är beläget i nordöstra delen av Hamburg. Härifrån tar du dig enkelt in till den charmiga stadskärnan, där du bland annat kan besöka hamnkvarteren i Speicherstadt, den nya stadsdelen Hafencity, Altonas stimmiga fiskmarknad, utelivet kring Reeperbahn, den rofyllda botaniska trädgården, de fashionabla shoppingstråken vid Jungfernstieg samt flera museer, gallerier och spännande matställen. Ett annat tips är att ta en promenad längs den natursköna floden Alster, eller utforska det trendiga området Schanzenviertel, som har ett stort utbud av unika butiker, restauranger, caféer och barer.

Behöver du en andra åsikt?

  • Besök hotellets hemsida för mer information
  • Kolla in gästrecensioner på TripAdvisor
  • Jämför våra priser med andra på internet, t.ex. Booking.com

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor