Modernt designhotell i Hamburg

Niu Keg, Hamburg, Tyskland

Tripster Dubbelrum

Tripster Dubbelrum

Maritimt inspirerat designhotell i nordöstra Hamburg, med restaurang, butik och bra kommunikationer, inklusive frukostbuffé och välkomstdrink

Missa inte

Niu Keg är beläget i nordöstra delen av Hamburg. Härifrån tar du dig enkelt in till den charmiga stadskärnan, där du bland annat kan besöka hamnkvarteren i Speicherstadt, den nya stadsdelen Hafencity, Altonas stimmiga fiskmarknad, utelivet kring Reeperbahn, den rofyllda botaniska trädgården, de fashionabla shoppingstråken vid Jungfernstieg samt flera museer, gallerier och spännande matställen. Ett annat tips är att ta en promenad längs den natursköna floden Alster, eller utforska det trendiga området Schanzenviertel, som har ett stort utbud av unika butiker, restauranger, caféer och barer.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor