Modernt hotell med bra läge i Paris

First Hotel Paris Tour Eiffel, Paris, Frankrike

Upp till -53% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxe Tour Eiffel View-rum

Deluxe Tour Eiffel View-rum

Deluxe Tour Eiffel View-rum

Classic-rum

Classic-rum

Bo på ett fyrstjärnigt hotell nära Paris shopping och kultur, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -53% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,88 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant boende i romantiska Paris med gångavstånd till restauranger och sevärdheter, inklusive frukost

  • Börja dagen med en god frukost: Fyll på med energi inför en intensiv dag på Paris gator. I hotellets moderna matsal serveras varje morgon en kontinental frukost med färsk juice, frasiga, nygräddade croissanter och nybryggt kaffe eller te. Du kan även få frukosten serverad på rummet.

  • Få de bästa tipsen om Paris: Hotellets concierge vet allt om de mest populära sevärdheterna och aktiviteterna i Paris. Här kan du få tips och rekommendationer om de senaste utställningarna och föreställningarna, var den bästa shoppingen finns och hjälp att ta dig runt i den romantiska huvudstaden.

  • Ett smidigt läge med närhet till allt: Med hotellets centrala läge kan du smidigt ta dig till flera av stadens världskända attraktioner. Promenera till det imponerande landmärket Eiffeltornet eller besök Hotel des Invalides där du kan kolla in monumenten. Du har också gångavstånd till flera av stadens bästa museer.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Parkering
- Flygplatstransfer
- Restaurang
- Rumsservice
- Tvättservice

Hitta hit

Hotellet ligger några minuters promenad från tunnelbanestationen La Motte-Picquet-Grenelle. Till den internationella flygplatsen Charles de Gaulle tar det cirka 30 minuter med taxi.
2 Boulevard Garibaldi, 75015 Paris, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor