Modernt hotell nära Santa Justa-hissen

Hotel Santa Justa, Lissabon, Portugal

Upp till -50% Idag På utvalda erbjudanden.

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Comfort-rum

Comfort-rum

Comfort-rum

Comfort-rum

Centralt boende i hippa Lissabon, inkl. frukost, välkomstdrink, matrabatt och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -50% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2 EUR per person (över 13 år) och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 31 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Fyrstjärnigt hotell i Lissabons myllrande stadskärna, inklusive frukost, välkomstdrink, matrabatt och mer

Rum

Comfort-rummen är mellan 22 och 24 kvadratmeter stora och har en modern och stilfull inredning  De större Superior-rummen mäter mellan 28 och 32 kvadratmeter. En del av rummen har balkong med utsikt över Santa Justa-hissen, São Jorge-slottet och Carmos klosterruiner.

Faciliteter

- Hårtork
- LED-TV
- Belyst förstoringsspegel
- TV
- Värdeskåp
- Minibar
- Wi-Fi

Mat

Hotellets restaurang är modern och erbjuder ett bra utbud av både portugisiska och internationella rätter. Menyn inkluderar sallader, risotto, bläckfisk och kött. Vinlistan erbjuder viner på flaska och glas, inklusive ekologiska alternativ. Frukostbuffé serveras dagligen.

Läge

Hotel Santa Justa ligger i Lissabons centrum, inom enkelt räckhåll från stadens kulturella attraktioner. Flygplatsen är cirka 20 minuters bilfärd bort och havet kan nås på fem minuters bilresa medan Rossios metro ligger knappt fem minuters promenad bort. Du kan gå till Santa Justa-hissen på ett par minuter och snabbt ta dig upp för kullen.
R. dos Correeiros 204, 1100-170 Lissabon, Portugal

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor