Modernt hotell nära Santa Justa-hissen

Hotel Santa Justa, Lissabon, Portugal

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Comfort-rum

Comfort-rum

Comfort-rum

Comfort-rum

Fyrstjärnigt hotell i Lissabons myllrande stadskärna, inklusive frukost, välkomstdrink, matrabatt och mer

Lissabon är en förtrollande stad, unikt utspridd över sju kullar med utsikt över floden Tajo. Här ligger magnifika kloster och charmiga slott bredvid moderna museer och trendig konst, medan en livlig shoppingscen och ett pulserande nattliv gör den urbana staden komplett. Allt detta sammanfogas av spårvagnsvägar, kullerstensgator och trädkantade alléer som skapar en attraktiv och vacker vistelse som snart klargör varför denna stad snabbt klättrar upp på resenärernas önskelistor.

Hotel Santa Justa ligger mitt i smeten i Lissabons centrum, en kort promenad från Santa Justa-hissen. Interiörerna är coola och moderna, med en nydanande färgpalett med svart, vitt, rött och silver. Hotellets centrala restaurang är en självklar mötespunkt som serverar både portugisiska och internationella rätter, matchat med en väl utvald vinlista.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor