Modernt hotell på sörmländska landsbygden

Turinge Hotel, Nykvarn, Södermanland

Upp till -45% Idag På utvalda erbjudanden.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Queen Dubbelrum

Queen Dubbelrum

Queen Dubbelrum

Queen Dubbelrum

Modernt och familjärt boende nära golfbana och slott utanför Nykvarn, inkl. frukost och kvällsmat

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -45% på marknadens priser ?
Vi rekommenderar att du bokar bord för middag på restaurangen innan ankomst.

Parkering finns tillgänglig utan extra avgift.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 juni 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Lantligt möter modernt på charmigt hotell med naturskönt läge nära Mariefred och Södertälje, inklusive frukost och kvällsmat

  • Stilren, skandinavisk design: Rummen på Turinge Hotel är inredda i ljus, skandinavisk stil med moderna faciliteter och helkaklade badrum. Hotellet har tänkt på det lilla extra som sängar bäddade med ekologiska lakan, toalettartiklar från Rituals och 43 eller 49 tum platt-TV.

  • Ladda upp med energi: Börja dagen på bästa sätt med hotellets generösa frukostbuffé. Varje morgon kan du välja från ett stort utbud av ekologiska produkter samt varma alternativ som äggröra, bacon och prinskorv. På kvällen kan du stilla hungern med kvällsmat.

  • Runt hörnet från golfbanan: Passa på att förbättra svingen på Vidbynäs Golfbana som ligger 500 meter från hotellet. Vid golfbanan hittar du även en restaurang där du kan äta lunch med utsikt över greenen och en av Sveriges största golfbutiker.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Bar
- Terrass
- Trädgård

Hitta hit

Turinge Hotel ligger runt en halvtimmes bilresa från Stockholm, 20 minuter från Mariefred och tio minuter från Södertälje.
Gamla Strängnäsvägen, 335 155 91 Nykvarn, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor