Modernt lägenhetshotell i charmiga Krakow

No 23 Aparthotel, Krakow, Polen

Upp till -51% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standardrum

Standardrum

Standardrum

Svit

Svit

Svit

Svit

Svit

Bo centralt nära restauranger och barer i Krakows historiska hjärta, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -51% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig utan extra kostnad.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Trendiga boutiquelägenheter i central del av kulturstaden Krakow, inklusive frukost

  • Hotellets moderna stil: Bo i en miljö där designmöbler, coola färger och mönster skapar en genomgående modern stil. I den trevliga lobbyn kan du slå dig ner i någon av fåtöljerna, beställa en kopp kaffe eller drink och lägga upp planen för vilka sevärdheter som ska hinnas med.

  • Njut av frukosten: Börja dagen i hotellets moderna matsal där du kan fylla på med energi inför dagens aktiviteter. Buffén har en rad fräscha och varierade tillbehör att välja mellan. Du kan även få en kopp te eller nybryggt kaffe.

  • Ha nära till sevärdheter: Läget gör att du har bekvämt avstånd till flera av stadens mest populära attraktioner. Czartoryski Museum och Galicia Jewish Museum ligger inom gångavstånd och du kan även promenera till den historiska universitetsbyggnaden Collegium Maius eller besöka marknadstorget.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Frukostmatsal

Hitta hit

Till Krakows internationella flygplats tar det drygt en halvtimme med taxi.
Józefa Piłsudskiego 23, 31-110 Kraków, Polen

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor