Modernt Madridhotell med hälsofokus

Artiem Madrid, Madrid, Spanien

Upp till -47% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Urban Big-rum

Urban Big-rum

Urban Big Deluxerum

Minimalistiskt och stilrent boende med hälsotema i Madrid, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -47% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 30 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

En modern, urban oas bortom den myllrande stadskärnan, inklusive frukost och extra förmåner

  • Håll dig i form under semestern: Eftersom Hotel Artiem är ett hälsohotell har du massor av träningsfaciliteter att använda under din vistelse. Bland annat kan du besöka gymmet där du hittar löpband, crosstrainers, motionscyklar och mycket mer. Föredrar du att träna på ditt rum kan du låna yogamattor, foam rollers och gummiband.

  • Ät nyttigt och gott på hotellets två restauranger: I Slow Lounge serveras frukosten med färskpressad juice, spanska omeletter och pannkakor och i Green Lounge kan du beställa hälsosamma sallader och även frukt, mackor och varma drycker som du kan äta på plats eller ta med upp på rummet.

  • Hitta ditt inre lugn på rummet: På Hotel Artiem Madrid checkar du in på ett fräscht, minimalistiskt och stilrent inrett hotell. Här är ledordet mindfulness och med detta i åtanke har man tillägnat en del av rummen till avslappning, som till exempel stora fönster med naturligt ljus och en speciell avslappningshörna med en bekväm fåtölj där du kan läsa en bok och samla kraft.

Faciliteter


- Restaurang
- Gym
- Concierge
- Tvättservice
- Wi-Fi

Hitta hit

Madrids Barajas Airport ligger cirka nio kilometer från hotellet, vilket tar 15 minuter med taxi.
Juan Pérez Zúñiga, 20, 28047 Madrid, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor