Monacohotell med elegans och glamour

Fairmont Monte Carlo, Monte Carlo, Monaco

Upp till -98% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Horizon Deck Restaurant & Champagne Bar

Junior Garden View-svit

Junior Garden View-svit

Deluxe Sea View-rum

Deluxe Sea View-rum

Fairmont Hairpin-rum

Fairmont-rum

Glassig vistelse på bra adress i Monte Carlo, inkl. frukost, välkomstdrink, m.m

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -98% på marknadens priser ?
Det ingår även uppgradering till Fairmont Hairpin-rum vid vistelser i oktober på minst två nätter. Uppgradering till Fairmont Hairpin-rum ingår oavsett vistelselängd i november och december.

I erbjudandet ingår en välkomstcocktail (dagens cocktail) eller öl eller vin och Barbajuan på Saphir 24 Bar & Lounge per person och vistelse,

Uppgradering till en "Découverte-meny" (ordinarie pris 125 EUR) vid köp av valfri Omakase-meny (95 EUR; exklusive dryck) på Nobu per person och dag. 

Ett glas vin ingår när du beställer en M45-lunchmeny på Horizon Deck Restaurant (45 EUR per person, måndag - lördag).

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 60 EUR per dag, som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 30 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Fyrstjärnigt hotell i Monaco med utsökt restaurang, takterrass med pool och utsikt över Rivieran, inklusive frukost, välkomstcocktail och mycket mer

  • Upplev Monacos glamour: På en av de mest exklusiva och ikoniska adresserna i Europa tornar hotellets sju våningar upp sig vid strandkanten. På hotellets takterrass kan du njuta av den slående utsikten över Medelhavet samtidigt som du ligger i poolen.

  • Kulinariska sensationer på Nobu: På Fairmont Monte Carlo har du tre ställen att äta middag på: Berömda Nobu som serverar grillrätter och asiatiska läckerheter; den dygnet runt-öppna loungebaren Saphir och den säsongsöppna Horizon Deck med panoramavy över Opéra de Monte Carlo, Palais de Monaco och det världsberömda kasinot.

  • Återfå ungdom och kraft i hotellets spa: Högst upp i hotellet ligger det 900 kvadratmeter stora spaet som blev utnämnt till Monacos bästa år 2016. Här kan du unna dig en lyxig Pearl & Caviar Rejuvenation eller någon annan av hotellets exklusiva behandlingar.

Faciliteter

- Tre restauranger
- Barer
- Spa
- Takterrass med pool
- Wi-Fi

Hitta hit

Närmaste flygplats ligger i Nice. Med buss eller bil tar det mellan 30 och 45 minuter att nå hotellet. Vill du göra en James Bond-entré kan du beställa en privat helikopter från flygplatsen.
12 Avenue des Spélugues, Monte Carlo 98000, Monaco

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor