Mondrian Soho

New York, USA

Hotell med Mondrian-influenser på Manhattan med fantastisk interiör, från Standardrum till Deluxesviter

Den som gillar Jean Cocteaus film "La Belle et la Bête" kommer att uppskatta det filmiska tänkandet bakom Mondrian SoHo, som öppnade på Manhattan 2011. Hotellet är lika bisarrt som det är trendigt och har redan fått ett gott rykte med ett åtråvärt läge, supermoderna rum och ett roligt nattliv.

Checka in i den livliga lobbyn på andra våningen, där du nog kommer var omgiven av trendiga människor, innan du beger dig till ett av de 263 rummen som ligger i ett glastorn. Kolla in de originella designdetaljerna som fluffiga golvlampor mot rena och moderna bakgrunder och stora fönster från golv till tak. Här handlar det om eklektisk estetik, från det grönskande växthuset där Isola Trattoria & Crudo Bar ligger till flotta Mister H nightclub där gamla New York möter Chinatown.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor