Exklusivt safarihotell i Sydafrika

Moya Safari Villa, Hoedspruit, Sydafrika

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Svit

Svit

Svit

Svit

Svit

Svit

Svit

Svit

Svit

Svit

Svit

Svit

Svit

Elegant boende i Kruger National Park, inkl. helpension och safariaktiviteter

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -22% på hotellets priser ?
Följande safariaktiviteter kan erbjudas:

- En heldagstur med guide i Krugerparken
- Game drive i safarijeep med guide
- En Panoramic Scenic-rundtur
- Ett besök till The Hoedspruit Endangered Species Centre
- Ett besök till Moholoholo Animal Rehabilitation Centre
- En båttur eller en "Sundowner"-safari
- Ett besök till Nyani Cultural Village

Parkering finns tillgänglig (reservation krävs ej).

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 14 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant safarihotell med restaurang i hjärtat av Limpopo och Kruger National Park, nära Hoedspruits stadskärna, inklusive helpension och safariaktiviteter

  • Autentisk gastronomi under Afrikas stjärnhimmel: Hotellets kök erbjuder vällagade rätter som baseras på färska och balanserade ingredienser. Frukosten beskrivs som något alldeles extra och serveras på terrassen, med vacker utsikt över den omgivande bushen. Missa inte heller att njuta av en traditionell afrikansk grillkväll, under stjärnorna i utomhusloungen.

  • Upplev vildmarken på nära håll: Hotellet erbjuder unika safariupplevelser i Kruger National Park, där du har chansen att komma nära Afrikas vilda djur. Du kan även ta del av olika typer av jeepsafari och andra utflykter i det natursköna och värdefulla landskapet.

  • Ett smakprov på den gamla världen: Ditt boende ligger nära den fina lilla staden Hoedspruit, där det finns ett stort utbud av restauranger, caféer, barer, uteliv och butiker. Här kan du kombinera din safariupplevelse med ett smakprov på den lokala kulturen, som har kvar den gamla världens autentiska charm.

Faciliteter

- Aktiviteter
- Restaurang

Hitta hit

Hotellet är beläget i Hoedspruit Wildlife Estate, nära Hoedspruits flygplats. Till flygplatsen i Johannesburg är det en timmes flygresa eller fem timmars bilfärd.
321 Acacia Street, Hoedspruit, 1380, Sydafrika

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor