Minimalistiskt spahotell på Kreta

Mr & Mrs White Crete, Kreta, Grekland

Upp till -61% Idag På utvalda erbjudanden.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Superior rum med viss havsutsikt

En strandnära vistelse med panoramavyer över havet i Grekland, inkl. halvpension, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -61% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 4 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgänglig på plats utan extra avgift. Du behöver inte förboka parkeringsplats. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 9 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Avkopplande vistelse på en harmonisk resort med spa och spektakulära vyer över havet, inklusive halvpension och wellnessförmåner

  • En harmonisk idyll: Den minimalistiska dekoren garanterar en avkopplande stämning så fort du stiger innanför dörrarna. Den ljusa färgpaletten förstärker de blå tonerna från panoramavyerna över havet och i den lummiga trädgården med lugnt vajande palmer blir det enkelt att varva ner.

  • Svalkande drycker från morgon till kväll: På Onyx stora terrass erbjuds iskalla drycker och hit kan du återvända på kvällarna för en magisk solnedgång över omgivningen, med en uppfriskande drink i handen. I poolbaren Eros kan du fylla med med energi under dagarna och njuta av en lättare lunch utan att behöva lämna poolområdet.

  • Hitta ett eget hörn på det 2 000 kvadratmeter stora spaet: Unna dig egentid och passa på att boka in sköna behandlingar som en välgörande skrubb eller en traditionell massage. Förutom behandlingar kan du också njuta av bland annat ångbad och bastu eller köra ett träningspass på gymmet.

Faciliteter

- Restaurang
- Barer
- Pooler
- Spa
- Trädgård
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatsen ligger cirka 20 minuter bort med bil.
Stavros, 73100, Grekland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor