Toppmodernt boende mitt i charmiga Porto

My Story Apartments Santa Catarina, Porto, Portugal

Family Studio-lägenhet

Family Studio-lägenhet

Family Studio-lägenhet

Family Studio-lägenhet

Family Studio-lägenhet

Family Studio-lägenhet

Family Studio-lägenhet

Helt nytt lägenhetshotell med centralt läge i Porto, inkl. en flaska vin

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -41% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten uppgår till max 14 EUR totalt och gäller endast gäster över 13 år.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Upplev Portos unika charm på trendigt lägenhetshotell med centralt läge, inklusive en flaska vin

  • Hotellets toppfräscha känsla: Hotellet öppnade i september 2018 och är därför mycket modernt och stilfullt inrett med snygg design och stor känsla för detaljer. Samtidigt är byggnadens historiska och charmiga stil välbevarad.

  • Det ultimata läget i Porto: Med hotellets läge kan du smidigt utforska Portos sevärdheter, utbudet av kultur och stadens unika charm. Ta med dig kameran och upptäck miljöer som andas historia, drick en kall liten öl bland lokalinvånarna på ett av torgen eller besök något av Portos alla konstgallerier.

  • Testa de lokala smakerna: Porto har ett stort utbud av restauranger som låter dig testa några av de unika rätterna för den här delen av Portugal. Beställ en francesinha med ost och kött eller ät middag på någon av de mysiga fiskrestaurangerna längs med floden.

Faciliteter

- Wi-Fi

Hitta hit

Till den internationella flygplatsen Porto Francisco de Sá Carneiro tar det cirka 20 minuter med taxi. 
305 Rua de Santa Catarina, União de Freguesias do Centro, 4000-446 Porto, Portugal

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor