Mysigt designhotell i Rom

Hotel Pulitzer Roma, Rom, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Rom

Fyrstjärnigt designhotell med takterrass, jacuzzi, cool restaurang och bra kommunikationer till Roms stadskärna, inklusive frukost, välkomstdrink och extra förmåner

Fyrstjärniga Hotel Pulitzer Roma är ett coolt och elegant designhotell som hämtat inspiration från 70-talet. Vackra soffor, lampor och bokhyllor ger känslan av du befinner dig i någons lyxiga vardagsrum.

Börja dagen med en härlig frukostbuffé. Åk sedan upp på takterrassen innan solen blir för het och sjunk ner i jacuzzin med utsikt över staden. Kanske vill du köra ett pass på hotellets moderna gym eller slå dig ner i en skön stol i trädgården med en bok i handen. I hotellets restaurang och loungebar kan du dricka gott vin och äta italiensk och romersk mat i en skön, avslappnad atmosfär.

Hotellet ligger söder om Roms stadskärna, i de moderna finanskvarteren, och det är enkelt att ta sig med både buss och tåg till stadens alla sevärdheter. Colosseum ligger bara fem tunnelbanestationer bort med tunnelbanan.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor