Safariäventyr i sydafrikanska bushen

Mziki Safari Lodge, Vaaldam, Sydafrika

Main Lodge-rum

Thatched Chalet eller Rondavel-rum

Main Lodge-rum

Thatched Chalet eller Rondavel-rum

Main Lodge-rum

Main Lodge-rum

Resort med restaurang och pool mitt i Sydafrikas vildmark, inkl. helpension och safariaktiviteter

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -20% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 10 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Upplev vilda djur och exotisk natur på safariresort med spa och pool i Sydafrika, inklusive helpension och aktiviteter

  • Den fina naturen har letat sig in genom väggarna: Mziki Safari Lodge erbjuder rustika stugor och stilfullt inredda rum. Rummen är inredda unikt med inspiration från det omgivande natur- och djurlivet och består av naturliga material som trä, bast och sten.

  • Upptäck den sydafrikanska köket: I Selous Boma Restaurant and Bar äter och dricker du i en miljö som är stämningsfull, avslappnad och unik. Slå dig ner vid något av borden och njut av mysfaktorn från den öppna brasan. På menyn finns lokala maträtter, sydafrikanska viner eller lokala ölsorter från baren. Du kan också äta middag under bar himmel i hotellets Bush Boma.

  • Avkoppling efter en dag i bushen: Ha Lolo Beauty Spa erbjuder ett brett urval av avkopplande behandlingar som antingen utförs i ditt rum eller i den avsedda spa-avdelningen. Unna dig antingen en helkroppsbehandling, avkopplande massage eller en uppfräschande ansiktsbehandling.

Faciliteter

- Restaurang
- Spa
- Bar
- Butik

Hitta hit

Till den internationella flygplatsen OR Tambo i Johannesburg tar det cirka två timmar med bil.
Valkopdam area, between Brits & Sun City, Brits, 2060, Sydafrika

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor